Binnen 10 werkdagen gemonteerd

Advies op maat

Monteurs met verstand van zaken

Bekijk reviews

De voordelen van zakelijk laden

Onze slimme laadoplossingen bieden je bezoekers en medewerkers het gemak van laden op de zaak. Of zorgen ervoor dat je je volledige vloot van elektrische auto’s, (bestel)bussen of vrachtwagens kunt laden. Voor welke situatie je ook een laadpaal zoekt: je bent altijd verzekerd van de beste laadoplossing bij Autoladen.nl.

24/7 support

Altijd snelle service bij onverhoopte storingen zodat jij en je collega’s snel weer op weg zijn.

Smart charging

De beschikbare capaciteit wordt optimaal verdeelt over de aangesloten auto’s. Zo laadt je snel en effici?nt.

Subsidies

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar bij het aanschaffen van laadpalen.

DC snellader 1 - laadpaal

Onze zakelijke laadpalen

Iedere situatie is uniek en vraagt om een andere laadoplossing. Bekijk welke zakelijke laadpalen wij in ons assortiment hebben.
Onze laadpalen

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Wat is het verdienmodel achter het aanbieden van een laadpaal?

Gemiddeld koop je stroom in voor €0,10 exclusief btw per kilowatt. Eén kilowatt kan aan de lader worden verkocht voor ongeveer €0,30 exclusief btw. Dat is een verschil van €0,20 per kW. Als je twee laadpalen hebt die beide 11 kW per uur kunnen laden, maakt dat €4,40 per uur omzet. Stel dat er zes uur per dag wordt geladen aan deze laadpaal, is de omzet €26,40 per dag. De laadoplossing betaalt zichzelf dan terug binnen 100 dagen.

Let op: deze prijzen zijn gebaseerd op onze ervaring. Iedere stroomsituatie is anders, dus ook de terugverdientijd kan anders zijn.

Welke subsidies voor laadpalen zijn beschikbaar voor bedrijven?

Er zijn verschillende subsidies beschikbaar vanuit de overheid voor elektrisch rijden en laadpalen. Deze subsidies vertalen zich in belastingvoordeel, zoals de aftrek van een deel of het gehele aankoopbedrag van een laadoplossing.

Wat doet een backoffice systeem in een laadpaal?

Een backoffice is een software oplossing die belangrijke laadgegevens van uw laadstation bijhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld het stroomverbruik en de kosten ervan inzien. Via dit cloud gebaseerde systeem kun je de kosten met de werkgever of eigen bedrijf automatisch verrekenen.

Wat is load balancing?

Load balancing is de techniek die ervoor zorgt dat je stroomnet nooit overbelast kan raken. Een laadpaal vraagt veel van het stroomnetwerk. Load balancing werkt door spoelen aan te brengen op de hoofdaansluiting. Die spoelen meten het magnetische veld wat afhankelijk van de doorgaande stroom groter- of kleiner is. Zo meet de meter hoeveel stroom er gebruikt wordt. En kan dan bepaald worden hoeveel stroom de laadpaal kan ontvangen om het netwerk niet te overbelasten.

Wat is een slimme laadpaal?

Een slimme laadpaal is verbonden met een server die het bijhouden van gemaakte kosten gemakkelijk en overzichtelijk maakt. Dit wordt gedaan in een backoffice. Deze optie maakt het declareren of verrekenen van de stroom die verbruikt wordt, mogelijk.

Bekijk alle vragen

Sneller laden met DC-laders

Met een DC lader ben je heel snel weer op weg, dankzij een handige techniek met converters. De stroom wordt direct opgeslagen in de accu van de paal, waardoor de converter in de auto niet nodig is.

Meer over DC-laden

DC-laden voor:

  • Restaurants
  • Kantoren
  • Gemeenten
  • Hotels
  • OV
  • Scholen

Profiteer van de voordelen en houd goed het overzicht

Veel laadstations bieden inzicht in laadsessies. Hierdoor kunnen de kosten zakelijk verrekend worden.

Service op maat

Autoladen geeft jou persoonlijk, eerlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je de beste laadoplossing kiest.

Hoogste kwaliteit

Autoladen staat voor kwaliteit. Zowel van het laadstation als de installatie.

Compleet inzicht

Altijd je laadsessies inzichtelijk, en de mogelijkheid ze in te plannen. Zo ben je altijd snel op weg.

 
Slepen