Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd

Advies op maat

Monteurs met verstand van zaken

Bekijk reviews

Laadpalen voor thuis

Iedere thuissituatie vraagt om een andere laadoplossing. Want waar de één een laadpunt aan de muur wil, wil de ander een laadpunt op een paal. Bekijk ons assortiment laadpalen voor thuis en laat je adviseren welke laadpaal bij jouw situatie past.

Laadpaal (laten) installeren

Een laadpaal thuis is praktisch en voordelig. Met onze laadoplossingen is je laadpaal binnen 10 werkdagen vakkundig geïnstalleerd.

Installatiepaketten

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik als particuliere gebruiker subsidies of vergoedingen ontvangen voor een laadpaal?

Voor particulieren zijn er geen subsidies of vergoedingen voor een laadpaal thuis. De subsidies en vergoedingen zijn alleen voor laadoplossingen voor zakelijke doeleinden.

Hoe kan ik bij een eigen laadpaal de kosten declareren?

In slimme palen zit een backoffice systeem waar na installatie de kosten automatisch worden gedeclareerd. De laadpaal communiceert de gemaakte kosten aan stroom via dit systeem met de verantwoordelijke voor de kosten. Deze kosten worden vervolgens teruggestort op de rekening van de gebruiker.

 

Wat doet een backoffice systeem in een laadpaal?

Een backoffice is een software oplossing die belangrijke laadgegevens van uw laadstation bijhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld het stroomverbruik en de kosten ervan inzien. Via dit cloud gebaseerde systeem kun je de kosten met de werkgever of eigen bedrijf automatisch verrekenen. 

Wat is het verschil tussen een 1-fase en 3-fasen aansluiting?

Het verschil tussen 1-fase en 3-fasen stroomaansluiting is de hoeveelheid stroom die geleverd kan worden aan je laadstation. Een 3-fase aansluiting is efficiënter dan een 1-fase aansluiting. De 3-fase aansluiting kan drie keer zoveel vermogen verzenden en levert stroom met een constante snelheid.

Kan ik ook zelf een laadpaal installeren?

Het is mogelijk om zelf een laadpaal te installeren. Op de gebruiksaanwijzing en op internet is veel informatie te vinden over de installatie van laadpalen. In praktijk blijkt het installeren van een laadpaal vaak vrij complex. Daarom bieden wij vakkundige installatie aan door experts.

Bekijk alle vragen
Slepen