Binnen 10 werkdagen ge?nstalleerd

Advies op maat

Monteurs met verstand van zaken

Bekijk reviews

Laadpalen voor thuis

Iedere thuissituatie vraagt om een andere laadoplossing. Want waar de ??n een laadpunt aan de muur wil, wil de ander een laadpunt op een paal. Bekijk ons assortiment laadpalen voor thuis en laat je adviseren welke laadpaal bij jouw situatie past.

Laadpaal (laten) installeren

Een laadpaal thuis is praktisch en voordelig. Met onze laadoplossingen is je laadpaal binnen 10 werkdagen vakkundig ge?nstalleerd.

Installatiepaketten

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Kan ik als particuliere gebruiker subsidies of vergoedingen ontvangen voor een laadpaal?

Voor particulieren zijn er geen subsidies of vergoedingen voor een laadpaal thuis. De subsidies en vergoedingen zijn alleen voor laadoplossingen voor zakelijke doeleinden.

Hoe kan ik bij een eigen laadpaal de kosten declareren?

In slimme palen zit een backoffice systeem waar na installatie de kosten automatisch worden gedeclareerd. De laadpaal communiceert de gemaakte kosten aan stroom via dit systeem met de verantwoordelijke voor de kosten. Deze kosten worden vervolgens teruggestort op de rekening van de gebruiker.

 

Wat doet een backoffice systeem in een laadpaal?

Een backoffice is een software oplossing die belangrijke laadgegevens van uw laadstation bijhoudt. Zo kun je bijvoorbeeld het stroomverbruik en de kosten ervan inzien. Via dit cloud gebaseerde systeem kun je de kosten met de werkgever of eigen bedrijf automatisch verrekenen.?

Wat is het verschil tussen een 1-fase en 3-fasen aansluiting?

Het verschil tussen 1-fase en 3-fasen stroomaansluiting is de hoeveelheid stroom die geleverd kan worden aan je laadstation. Een 3-fase aansluiting is effici?nter dan een 1-fase aansluiting. De 3-fase aansluiting kan drie keer zoveel vermogen verzenden en levert stroom met een constante snelheid.

Wat zijn de installatiekosten voor een laadpaal?

De installatiekosten van een laadpaal verschillen per situatie. Autoladen.nl rekent standaard installatiekosten van ? 540,00 exclusief btw. Deze kosten zijn inclusief:

  • Arbeid en montage
  • Voorrijkosten (tot 25 kilometer)
  • Aardlekautomaat
  • Ingraven van de laadpaal
  • Tot 8 meter voedingskabel en datakabel
  • Tot 4 meter graafwerk
  • Klein materiaal

Is er bijvoorbeeld meer graafwerk nodig of zijn andere opties op jouw situatie van toepassing? Dan wordt dit als meerwerk berekend.

Bekijk alle vragen
 
Slepen