Binnen 10 werkdagen ge?nstalleerd

Advies op maat

Monteurs met verstand van zaken

Bekijk reviews

Een passie voor duurzaamheid ?n kennis en kunde met elektriciteit. Wanneer je dat combineert, kom je bij Autoladen.nl terecht. Het team van Autoladen.nl installeert sinds 2020 laadpalen door heel Nederland. Snel, met grote kunde ?n voor een eerlijke prijs. En we zijn ??n van de weinige bedrijven in Nederland die het installeren van laadpalen van A tot Z verzorgt: van graafwerk en bestrating tot onderhoud van de software.

Man auto elektrisch laden

Onze werkwijze

Benieuwd hoe het plaatsen van een laadpaal door Autoladen.nl gaat? Wij leggen het je graag uit.

  • Je vult een contactformulier in, het team van autoladen.nl neemt contact met je op.
  • We komen bij je langs om mee te kijken naar de positie van de laadpaal, de meterkast, het graaf- en straatwerk. We geven je eerlijk en kundig advies. We stellen een offerte op maat op.
  • We maken een toekomstbestendig plan. Zo weet je zeker dat de laadpalen een goede en duurzame investering zijn.
  • Ben je akkoord met de offerte en plannen? Laat het ons weten, dan plannen we de plaatsingsdag in. Onze laadpalen komen we binnen 10 werkdagen bij je installeren.
  • Op de dag van de plaatsing komt het vakkundige team van Autoladen.nl bij je langs. We voeren het graaf- en straatwerk en het elektriciteitswerk uit. En plaatsen de paal op de gewenste plek. We laten alles netjes achter. Zo kun je gelijk laden!

Combinatie laadpaal en zonnepanelen

Autoladen.nl is in 2020 voortgekomen uit PV-Projecten, specialist in zonnepanelen. Daarom weten we ook precies hoe we jouw laadpaal moeten installeren, waarbij je je auto laadt met hulp van de opgewekte energie van je zonnepanelen.

Snel op weg met Autoladen.nl

Bij Autoladen.nl werken we met korte lijnen. Je hebt altijd ??n aanspreekpunt voor je vragen of voor advies. Dankzij deze korte lijnen kunnen, voldoende voorraad en vakkundige monteurs kunnen we onze laadpalen altijd binnen 10 werkdagen bij je installeren. Meer weten?

 
Slepen