• Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd
  • De beste & meest complete prijs
  • Persoonlijk en gratis advies voor iedere laadwens

Laadstation elektrische auto? Autoladen.nl

Specialist in auto’s laden

Bent u op zoek naar een laadstation voor uw elektrische auto? Dan kunt u terecht bij AutoLaden.nl. Wij zijn dé specialist op het gebied van laadoplossingen voor elektrische auto’s. We hebben een groot assortiment merken en modellen. U kunt ons bovendien inschakelen voor het monteren van de laadpaal, en we gaan aan de slag bij zowel bedrijven als particulieren. Meer weten over de mogelijkheden van een laadstation voor uw auto? Of wilt u direct een laadpaal kopen? Neem dan contact met ons op, of bestel direct eenvoudig in de online webshop.

laadpaal Amersfoort | Bestel via autoladen.nl

Laadstation voor uw elektrische auto

Een laadstation voor uw elektrische auto is natuurlijk nodig om het voertuig op te laden. Maar wist u dat er vele merken en modellen zijn? Bij AutoLaden.nl vindt u een uitgebreid assortiment, zodat het laadstation voor uw auto aan alle specificaties voldoet. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen laadpalen met een 1- of 3-faseaansluiting. Een laadstation met 3-faseaansluiting zal uw auto sneller opladen, maar niet iedere meterkast en elektrische auto zijn hiervoor geschikt. Bovendien kunt u kiezen tussen modellen die staand aan een een paal gemonteerd worden, of modellen voor tegen de muur (wallbox). Meer informatie over welk laadstation voor uw elektrische auto het meest geschikt is? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste laadpaal, benieuwd naar de specificaties en kosten, of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Kosten van een laadpaal

De kosten van een laadpaal zijn van veel verschillende factoren afhankelijk, waaronder:

  • Het model en merk laadpaal dat u kiest
  • Of het gaat om een standaard laadpaal, of een station met slimme oplossingen
  • Of het laadstation gemonteerd moet worden tegen de muur (wallbox), of dat u kiest voor een laadpaal op standaard
  • Of u ons ook inschakelt voor het monteren van het apparaat
  • De locatie waar het laadstation gemonteerd moet worden, bijvoorbeeld de afstand tot de meterkast

laadpaal kopen elektrische auto

Kunt u het laadstation voor uw elektrische auto zelf installeren?

Een laadstation voor uw elektrische auto bestelt u eenvoudig in de webshop van AutoLaden.nl. Wij zorgen dan dat hij snel bij u thuis (of bij uw bedrijf bezorgd wordt. U kunt ervoor kiezen om het apparaat zelf te monteren. Wij raden echter aan om de installatie door een specialist te laten verzorgen. Ook voor het monteren kunt u terecht bij AutoLaden.nl. Onze vakmensen zorgen dat dit snel, vakkundig en efficiënt gebeurd, zodat uw woning of de parkeerplaats van uw bedrijf snel voorzien is van een laadstation voor een elektrische auto.

Bestel direct online

Een topkwaliteit laadstation voor uw elektrische auto bestelt u eenvoudig online in de webshop van AutoLaden.nl. Voor vragen, of een vrijblijvende offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via NMR of door een mail te sturen naar info@autoladen.nl. AutoLaden.nl is de specialist waar u terecht kunt voor een laadstation voor uw elektrische auto.

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping