• Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd
  • De beste & meest complete prijs
  • Persoonlijk en gratis advies voor iedere laadwens

Onze service

Advies op maat

Het aanbod aan laadpalen voor bij u thuis of uw bedrijfspand is ontzettend groot. Het is dan ook belangrijk om te weten op welke punten u moet letten wanneer u een laadpaal bij AutoLaden.nl koopt. Er kan verschil zitten in het vermogen van laadpalen. Dit kan afgestemd worden met het maximale laadvermogen van de onboard lader van de auto. Bovendien is het belangrijk om te weten of de auto 1- of 3-fase laden ondersteunt. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste laadpaal? Wij geven u graag een vrijblijvend advies op maat.

Laadpalen voor uw woning of bedrijfspand

AutoLaden.nl is de specialist op het gebied van laadpalen voor uw elektrische auto. Wij leveren wallboxen en laadpalen van de beste kwaliteit voor uw elektrische auto bij u thuis of bij uw bedrijfspand. In onze webshop vindt u een groot assortiment aan laadpalen, zowel staand op een standaard als voor aan de muur. U bestelt ze eenvoudig online. Wij zorgen dat ze snel geleverd worden, zodat u ze zelf kunt installeren. Wilt u de montage liever aan een specialist overlaten? Geen probleem, wij komen de laadpaal ook bij u op locatie monteren. U profiteert snel van het gemak van uw auto opladen met uw eigen laadpaal.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste laadpaal, benieuwd naar de specificaties en kosten, of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op.

Specialist in duurzame energie

Met een achtergrond in zonne-energie is AutoLaden.nl specialist in duurzame energie. Wanneer u zonnepanelen op uw dak heeft, of overweegt deze te leggen, kunt u met de energie die u zelf opwekt uw auto opladen. Dit is zowel goedkoper als duurzamer. Bovendien bestaat de mogelijkheid dat u als bedrijf een subsidie ontvangt wanneer u een laadpaal aanschaft. Zo kunt u recht hebben op de Milieu-investeringsafrek (MIA). Ook kunt u recht hebben op de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Om in aanmerking te komen van deze, en mogelijk andere lokale en regionale subsidies, moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Wilt u meer informatie over energie van zonnepanelen gebruiken voor uw laadpaal, of over mogelijke subsidies? AutoLaden.nl helpt u graag verder.

Ervaren in energie

Autoladen.nl is ervaren in energie. Heeft u zonnepanelen, of overweegt u deze te nemen? U kunt met de energie die u zelf opwekt uw auto laden. Ook hier helpen wij u graag bij.

Goede service

Naast het leveren van laadpalen kunnen onze specialisten deze ook voor u monteren bij uw woning of bedrijfspand. Later nog hulp nodig? Ook voor het beheer kunt u bij ons terecht.

Duurzame productie

Elektrisch rijden is natuurlijk beter voor het milieu, doordat elektrische auto’s minder uitstoten. Maar ook de laadpalen zelf worden op een duurzame manier geproduceerd.

Ook voor het beheer

Ook als het gaat om het beheer van uw laadpaal kunt u terecht bij AutoLaden.nl. De laadpaal communiceert met een beheersysteem. Hier worden onder andere de laadsessies in geregistreerd, of u kunt er meerdere laadpalen aan verbinden indien gewenst. Ook bij eventuele storingen kan AutoLaden.nl u verder helpen. Zo kunt u terecht bij één bedrijf voor een totaalpakket aan diensten voor uw laadpaal. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het beheer van uw laadpaal bij uw woning of bedrijfspand? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Montage van uw laadpaal

U kunt bij AutoLaden.nl kiezen uit een laadpaal op een standaard, of voor een zogenaamde wallbox lader. Deze wordt aan de muur gemonteerd. Wanneer u een laadpaal die bij uw situatie past uit ons assortiment gekozen heeft, heeft u de mogelijkheid om de laadpaal te laten leveren en deze zelf te monteren. Wanneer u een beetje handig bent, is dat prima te doen. Maar u kunt ook kiezen voor gemak, want wij komen ook graag laadpalen thuis monteren. Onze vakman gaat snel, vakkundig en efficiënt bij u aan de slag met de installatie. Dit is binnen een dag gebeurd. Zo kunt u snel uw elektrische auto eenvoudig opladen!

Winkelmand
There are no products in the cart!
Continue Shopping
Open chat
Hallo! Waar kan ik u mee helpen?