• Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd
 • De beste & meest complete prijs
 • Persoonlijk en gratis advies voor iedere laadwens

Commercieel Laden

COMMERCIELE LAADOPLOSSINGEN

Steeds meer ondernemers bieden hen klanten de optie om elektrische voertuigen te laden. Het bieden van deze optie is extra service voor klanten of gasten, en beter voor het milieu dus werkt het voor een groenere uitstraling.

Onze slimme laadoplossingen bieden al uw bezoekers het gemak van laden op locatie. Wij vinden voor elke situatie een passende oplossing afhankelijk van wat passend is voor het bedrijf aan de hand van abonnement kosten, prijs, commercie, aansluiting en speciale factoren.

AUTOMATISCHE VERREKENING

Ondanks dat u uw gasten en klanten voorziet van service en elektriciteit, hoeft dit niet voor niks. Met onze slimme palen wordt door een ieder die tankt automatisch afgerekend en zo creëert u een extra inkomsten bron.

Commercie in laadoplossingen

Naast de voordelen van laadoplossingen in de aanschaf, zijn er ook financiële voordelen in het gebruik van de laders. Zo kan de laadpaal exploitant kosten verrekenen met externe of interne partijen die stroom tanken aan de laadpaal. Door het instellen van een vast marge, en een bekende inkoopprijs kan een backoffice systeem automatisch inkomsten generen en verrekenen met de afnemer.

Rekenvoorbeeld
Stroom wordt gemiddeld genomen ingekocht voor 10ct ex. per KiloWatt(KW). Deze KW kan aan laders worden verkocht voor een gebruikelijke 30ct exclusief BTW. Dat is een verschil van 20ct per KW. Als er twee laadpunten gerealiseerd worden zou er 2*11kw getankt kunnen worden. Twee maal 11 maakt 22kw per uur. Als we dan het marge van de stroom vermenigvuldigen met deze KW maakt dat €4,40 per uur omzet. Stel dat er zes uren per dag wordt geladen aan deze laadpaal, maakt dat 26,40 per dag. Over een investering van 2600,- betaalt de laadoplossing zichzelf uit binnen 100 dagen.

N.b. Deze prijzen zijn gebaseerd op Autoladen.nl ervaren situaties. Elke stroom situatie is anders, en dus zijn alle prijzen indicatie, zowel kostprijs installatie als winst op de stroom.

Neem contact op met ons om te kijken wat wij voor uw situatie kunnen betekenen.

  Uw gegevens


  MeneerMevrouwAnders
  Straat

  Huisnr.

  ParticulierZakelijk


  Om een goede inschatting te kunnen maken, kunt u foto's meesturen van uw situatie. Onze voorkeur gaat uit naar het bezoeken van uw locatie.

  Overig  Winkelmand
  There are no products in the cart!
  Continue Shopping